Hockeykampen

Sunday School

Meer informatie over de Sunday School:

Wat kunt u verwachten?

 

Op 10 zondagochtenden zal er onder leiding van Björn van der Dussen in samenwerking met een team van enthousiaste, gekwalificeerde trainers uitgebreid aandacht gegeven worden aan diverse technieken, spelinzicht en het verhogen van de snelheid en beweeglijkheid. Dit wordt gedaan aan de hand van gerichte oefeningen, spelsituaties en kleine partijtjes. Door de groepjes klein te houden en passend bij leeftijd en niveau, wordt op deze manier het maximale uit ieder kind gehaald.

De lessen duren 75 minuten waarin ruim aandacht is voor elk kind individueel zodat het zelfvertrouwen en de leercurve groeit. Iedere deelnemer die zich inschrijft voor de Sunday School van Hockey Events Agency krijgt een eigen trainingsshirt waarin ze wekelijks kunnen trainen.

Voor wie is het geschikt?

 

We merken dat kinderen vanaf 8 jaar een goed begrip krijgen over wat er verwacht wordt bij hockey. Het is hierbij niet van belang of je kind in de selectie speelt of in een breedte team, het gaat om het plezier hebben en het enthousiasme om beter te willen worden.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Trainingsdagen

Trainingstijden

Blok 1 (08.30 – 09.45)
Blok 2 (09.45 – 11.00)

Locatie

Hockey Vereniging Myra
Sportlaan 35
1185 TB Amstelveen

Kosten

€ 295,- (incl. trainingsshirt)

09 september 2018
16 september 2018
23 september 2018
30 september 2018
07 oktober 2018

14 oktober 2018
28 oktober 2018
04 november 2018
11 november 2018
18 november 2018

Wie zijn de trainers?

Björn van der Dussen

Björn is bij uitstek een zaalhockey specialist! Björn heeft als trainer/coach met diverse jeugdteams het landskampioenschap behaald. Verder is hij met meerdere seniorenteams gepromoveerd naar de hoofdklasse zaal, waaronder met Pinoké Heren 1 en Reigers Heren 1. Daarnaast heeft Björn als technisch directeur zaalhockey bij Pinoké ervoor gezorgd dat een nieuw succesvol beleid is uitgezet en heeft met veel succes meegeholpen aan het vormgeven van de jeugdopleiding. Björn : “In korte tijd zul je grote stappen maken en een betere (zaal)hockeyer worden!”

Jonas van de Zande

Jonas voelt zich helemaal thuis wanneer hij mag werken met enthousiaste jeugd. Inmiddels werkt Jonas al 12 jaar als coach en trainer bij de AH&BC en dat leverde diverse jeugdteams (waaronder MC1 en MD1) het districtskampioenschap op, zowel in de zaal als op het veld. Sinds 2 jaar traint/coacht Jonas met veel enthousiasme het Dames 1 van Xenios en dit heeft al zijn vruchten afgeworpen in het seizoen 2016/2017 door het kampioenschap en de promotie naar de 1e klasse te behalen.

Diederick Scheen

Diederick vindt het ontzettend leuk om met sportieve kinderen te werken en het motiveert hem enorm als hij ziet dat kinderen beter worden dankzij de aanwijzingen die hij ze geeft in de trainingen! Diederick speelt momenteel in Heren 1 van Xenios die uitkomen in de overgangsklasse. Tevens begeleidt hij de jongste jeugd coaches bij Pinoké en traint en coacht hij Pinoké JD1 en Xenios JA1. Met daarnaast zijn uitgebreide ervaring als speler opgedaan binnen de districtsteams van Noord – Holland en het spelen van vele landskampioenschappen is Diederick een waardevolle aanvulling voor het team!

Stijn Esser

 

CONTACTFORMULIER

3 + 12 =

HOCKEY EVENTS AGENCY

 

Adres Assumburg 4

Postcode 1081 GC

Stad Amsterdam

Land Nederland

Telefoon +31(0)6 41 66 02 22

Email info@hockeyeventsagency.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA